Nakon završene procedure i selekcije  kandidata/kinja za upis na Policijsku akademiju, shodno Pravilniku o regrutaciji i selekciji kandidata za više stručno obrazovanje, Centralna komisija za odabir je direktoru Policijske akademije dostavila Rang listu uspješnosti kandidata i Prijedlog Odluke o prijemu.

Direktor Policijske akademije je, nakon što je upoznao Upravni odbor o  sprovedenom procesu regrutacije i selekcije i uvažavajući iskazane potrebe od strane direktora Uprave policije u pogledu nedovoljnog broja policijskih službenika, donio Odluku o prijemu svih kandidata koji su prošli proces selekcije za upis X generacije Obrazovnog programa za zanimanje policajac/ka.

Takođe, polaznici IX generacije Obrazovnog programa za zanimanje policajac/ka, koji nijesu položili predmetne ispite u prošloj godini, nastavljaju školovanje sa X generacijom.

Polaznici su obavezni da dodju na Policijsku akademiju, u utorak 08.11.2016. godine, do 18:00h. Sa sobom su dužni ponijeti lična dokumenta, lični pribor za higijenu i sportsku opremu.

petak, 23 septembar 2016 11:16

OBAVJEŠTENJE – UPIS 2016

Pravilnik o regrutaciji i selekciji propisuje da se, u okviru specijalističkog ljekarskog pregleda, vrši provjera prisutnosti droge u organizmu.
Takođe, jedan od opštih uslova koje kandidati/kinje moraju ispunjavati jeste da su dostojni za obavljanje policijskih poslova u skladu sa zakonom o unutrašnjim poslovima.
Dana 26.09.2016. godine kandidati/kinje su dužni doći na Policijsku akademiju radi provjere prisutnosti droge u organizmu i davanja saglasnosti za vršenje provjere dostojnosti za obavljanje policijskih poslova.
Da bi pogledali spisak kandidata po grupama i vrijeme dolaska na Policijsku akademiju pritisnite opširnije.

četvrtak, 22 septembar 2016 13:53

OBAVJEŠTENJE – UPIS 2016

Centralna komisija za odabir objavljuje listu kandidata/kinja  sa bodovima. Listu možete pogledati ovdje.

NAPOMINJEMO DA SE NE RADI O KONAČNOJ RANG LISTI USPJEŠNOSTI JER JE PROCES SELEKCIJE KANDIDATA/KINJA JOŠ UVIJEK U TOKU. KANDIDATI/KINJE ĆE SJUTRA, PUTEM ZVANIČNOG SAJTA POLICISKE AKADEMIJE, BITI OBAVIJEŠTENI O DALJIM AKTIVNOSTIMA.

ponedeljak, 19 septembar 2016 10:29

Specijalistički ljekarski pregled - Upis 2016

Na dodatne nalaze se šalju sljedeći kandidati/kinje:

Za detaljnan spisak kandidata/kinja pritisnite opširnije.

Da bi pogledali spisak kandidata po grupama i vrijeme dolaska na Policijsku akademiju pritisnite opširnije

Obavještavaju se kandidati da će se sprovesti ponovno laboratorijsko ispitivanje krvi i urina dana 16.09.2016 godine, u Domu zdravlja Danilovgrad.
Kandidati su dužni doći na Policijsku akademiju u 08:30h i i sa sobom ponijeti ličnu kartu.

Kako bi Vaši laboratorijski rezultati bili pouzdani, neophodno je ne uzimati hranu i gazirana pića 12 sati prije davanja uzorka.

 

r.br. Ime i Prezime Opština
1 Bojić Đuro Kolašin
2 Bulatović Dragan Podgorica
3 Dragović Jovan Podgorica
4 Huremović Almin Podgorica
5 Knežević Balša Podgorica
6 Kolić Mirza Bijelo Polje
7 Milačić Filip Podgorica
8 Roganović Danijela Kotor
9 Skenderović Amel Berane
10 Spasojević Pavle Podgorica
11 Veličković Vojin Bijelo Polje

sreda, 14 septembar 2016 14:09

Obavjštenje - UPIS 2016

Specijalistički pregled se nastavlja dana 16.09.2016. godine.
Detaljan raspored sa grupama i vremenskim terminima biće objavljen sjutra ujutro.

Dana 02.09.2016 godine na Policijskoj akademiji je sproveden dio testa fizičke spremnosti – test motoričkih sposobnosti. Kandidatu Spasojević Pavlu  je, na Koverta testu, greškom operatera umjesto rezultata 22, 94 sekunde, upisano je 31,22 sekunde, što je u stvari bila šifra kandidata.

Kandiatu Spasojević Pavlu je ispravljen rezultat te shodno tome i boj bodova za rang listu.

Rezultati postignuti na testu psihičke sposobnosti.

Da bi pogledali bodovno stanje pritisnite opširnije.

Obavještavaju se kandidati da će se specijalistički ljekarski pregledi obaviti 14. i 16.09.2016. godine, u Domu zdravlja Danilovgrad.

U okviru ovih pregleda vrši se i laboratorijsko ispitivanje krvi i urina.

Kako bi Vaši laboratorijski rezultati bili pouzdani, neophodno je ne uzimati hranu i gazirana pića 12 sati prije davanja uzorka.

Da bi pogledali spisak kandidata po grupama i vrijeme dolaska, za dan 14.09.2016. godine (srijeda), na Policijsku akademiju pritisnite opširnije

Kandidati su dužni sa sobom ponijeti ličnu kartu.

StartPrethodna12345678910SledećaKraj
Strana 1 od 13