Na Policijskoj akademiji je u periodu od 06-10.02.2017. godine, u organizaciji Ambasade SAD, u okviru EXBS programa, a u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova - Upravom policije i Upravom carina, održan seminar na temu “Sprečavanje krijumčarenja motornih vozila”. Obuku je pohađalo 16 polaznika, 11 službenika Uprave carina, 3 službenika Sektora granične policije i 2 predavača sa Policijske akademije. Predavači na seminaru su bili: Željko Dragobratović i Danijel Ostarić - MUP Republike Hrvatske.

četvrtak, 09 februar 2017 13:16

Obuka u rukovanju naoružanjem

Obuka u rukovanju naoružanjem realizovaće se dana 22.02.2017. godine u prostorijama Policijske akademije. Svi zainteresovani kandidati moraju donijeti kopiju lične karte i uplatnicu u iznosu od 50eura na Ž.R. 530-20137-33, Svrha uplate "OBUKA U RUKOVANJU NAORUŽANJEM".

Kontakt osoba: Pavle Vratnica 067 184 292

utorak, 07 februar 2017 08:10

Sprečavanje krijumčarenja motornih vozila

Danas je na policijskoj akademiji počela obuka "Sprečavanje krijumčarenja motornih vozila". Obuka se realizuje u saradnji sa Ambasadom SAD - EXBIS program i trajaće do petka 10. februara.

ponedeljak, 23 januar 2017 09:46

Obuka u rukovanju naoružanjem

Obuka u rukovanju naoružanjem realizovaće se dana 26.01.2017. godine u prostorijama Policijske akademije. Svi zainteresovani kanditati moraju donijeti kopiju lične karte i uplatnicu u iznosu od 50eura na Ž.R. 530-20137-33, Svrha uplate "OBUKA U RUKOVANJU NAORUŽANJEM".

Kontakt osoba: Pavle Vratnica 067 184 292

14 - 16. 12. 2016. godine,u Hotelu „Splendid” u Budvi, održan je seminar na temu: „Obuka o ljudskim pravima i rodnoj ravnopravnosti za osoblje bezbjednosnog sektora Crne Gore“

Seminar je realizovan u organizaciji misije OEBS-a u Crnoj Gori u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova i Upravom policije, kao organom u sastavu MUP-a, Agencijom za nacionalnu bezbjednost (ANB), a uz podršku Odbora za bezbjednost i odbranu i rodnu ravnopravnost iz prethodnog saziva Skupštine Crne Gore i ODIHR-a.

Ispred Policijske akademije, seminaru je prisustvovala Željka Vujašković,  prof. na predmetu Ljudska prava i etika.

utorak, 13 decembar 2016 13:49

Suzbijanje korupcije na graničnim prelazima

Na Policijskoj akademiji u Danilovgradu, u periodu od 13 do15.12.2016. godine realizuju se tri jednodnevna  seminara na temu „Suzbijanje korupcije na graničnim prelazima” za službenike MUP/Uprave policije i Uprave carina.

Cilj seminara je unapređenje profesionalnih kompetencija i sticanje novih znanja  polaznika o prevenciji korupcije i antikorupcijskim institucijama u Crnoj Gori.

Predavači na seminaru su Mladen Tomović, službenik Agencija za sprječavanje korupcije i 

Dragan Radonjić, službenik Uprava policije.

Na Policijskoj akademiji u Danilovgradu, 28. i 29. novembra 2016. godine, održaće se dva jednodnevna seminara na temu “Redovni, vanredni i kontrolni tehnički pregled i kontrola tehničke ispravnosti vozila na terenu”. Seminar organizuje Policijska akademija i Uprava policije za 40  službenika Sektora policije opšte nadležnosti.

Cilj seminara je:

-      pružiti polaznicima mogućnost da poboljšaju svoje znanje o: tehničkom pregledu motornih i priključnih vozila, ispravnosti uređaja na vozilu i neophodnoj opremi i unaprijede vještine neophodne za otkrivanje neispravnosti na vozilu zbog kojih se vozilo upućuje na kontrolni ili vanredni tehnički pregled

Predavači na seminaru su: Sandra Racković, Dragan Klikovac, Danilo Janjušević, Marko Radusinović i Dragan Savić, službenica MUP-a/Uprave policije.

Na Policijskoj akademiji u Danilovgradu, 28. i 29. novembra 2016. godine, održaće se dva jednodnevna seminara na temu Prevoz opasnih materija i Vanredni transport. Seminar organizuje Policijska akademija i Uprava policije za 40  službenika Sektora policije opšte nadležnosti.

Cilj seminara je:

  • pružiti polaznicima mogućnost da poboljšaju svoje znanje  o opasnim materijama i uslovima pod kojim se vrši prevoz  i da se upoznaju sa ovlašćenjima za obavljanje nadzora na putu i privremenom prekidu prevoza,
  • vrednovanje značaja mjera bezbjednosti, posebno u slučaju prekida prevoza opasnih materija (saobraćajna nezgoda, isključenje vozila iz saobraćaja).
  • pružiti polaznicima mogućnost da poboljšaju svoje znanje o Vanrednom transportu, načinu preuzimanja, kontroli i izvođenju pratnje kao  značaju zaštite puteva i učesnika u saobraćaju u odnosu na Vanredni transport.

Predavači na seminaru su: Sandra Racković, Dragan Klikovac, Danilo Janjušević, Marko Radusinović  i Dragan Savić, službenica MUP-a/Uprave policije.

Na Policijskoj akademiji u Danilovgradu  u organizaciji Uprave policije i Uprave za kadrove (UZK),

22 i 25.11.2016. godine, realizovani su jednodnevni seminari na temu „Upravljanje ljudskim resursima”, za 27 polaznika Uprave policije.     

Cilj seminara bio je upoznavanje polaznika sa kvalitetnim načinom upravljanja ljudskim resursima, kako bi se na što efikasniji način iskoristili potencijali i obavljali radni zadaci od strane službenika Uprave policije.

Predavač na seminarima je bila Blaženka Dabanović, službenica Uprave za kadrove.

Na seminarima su bile obrađene sljedeće teme:

  • Istorijat i značaj upravljanja ljudskim resursima,
  • Moderno i tradicionalno upravljanje ljudskim resursima – rukovođenje i liderstvo,
  • Ocenjivanje zaposlenih – postavljanje ciljeva i mehanizmi,
  • Stručno osposobljavanje zaposlenih - razvoj karijere,
  • Tehnike motivacije zaposlenih,
  • Upravljanje vremenom – krizne situacije,
  • Strateško planiranje – praktična vežba.
utorak, 29 novembar 2016 12:12

Obuka u rukovanju naoružanjem

Obuka u rukovanju naoružanjem realizovaće se dana 15.12.2016. godine u prostorijama Policijske akademije. Svi zainteresovani kanditati moraju donijeti kopiju lične karte i uplatnicu u iznosu od 50eura na Ž.R. 530-20137-33, Svrha uplate "OBUKA U RUKOVANJU NAORUŽANJEM".

Kontakt osoba: Pavle Vratnica 067 184 292

StartPrethodna12345678910SledećaKraj
Strana 1 od 23