ponedeljak, 28 novembar 2016 12:39

Početak seminara na temu “Prevoz opasnih materija i Vanredni transport”

Na Policijskoj akademiji u Danilovgradu, 28. i 29. novembra 2016. godine, održaće se dva jednodnevna seminara na temu Prevoz opasnih materija i Vanredni transport. Seminar organizuje Policijska akademija i Uprava policije za 40  službenika Sektora policije opšte nadležnosti.

Cilj seminara je:

-          pružiti polaznicima mogućnost da poboljšaju svoje znanje  o opasnim materijama i uslovima pod kojim se vrši prevoz  i da se upoznaju sa ovlašćenjima za obavljanje nadzora na putu i privremenom prekidu prevoza,

-          vrednovanje značaja mjera bezbjednosti, posebno u slučaju prekida prevoza opasnih materija (saobraćajna nezgoda, isključenje vozila iz saobraćaja).

-          pružiti polaznicima mogućnost da poboljšaju svoje znanje o Vanrednom transportu, načinu preuzimanja, kontroli i izvođenju pratnje kao  značaju zaštite puteva i učesnika u saobraćaju u odnosu na Vanredni transport.

Predavači na seminaru su: Sandra Racković, Dragan Klikovac, Danilo Janjušević, Marko Radusinović  i Dragan Savić, službenica MUP-a/Uprave policije.

Pročitano 137 puta